facebook tracking

Myynnin parhaat kesätyöt nyt auki!

Hae mukaan ja varmista paikkasi!

Ei pelkkä kesätyö vaan myös koulutus tulevaisuuttasi varten 😉 ✌️

Tiesitkö, että kokemus, jonka myyntityössä saat auttaa sinua urallasi eteenpäin, haluat sitten tulevaisuudessa minkä tahansa ammatin.

Meillä voitkin saada myyntityöhön erinomaisen koulutuksen ja mahdollisuuksia edetä urallasi aloittelijasta vaativiinkin myyntitehtäviin. 

Avaimet ja koulutuksen saat tähän meiltä, kun tuot mukanasi asenteen ja oppimishalun! 

Olemme mukana Oikotien Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa 🤩

Työntekijämme kertovat

Ehdottomasti kannattaa lähteä kokeilemaan myyntityötä. Monet rainmakerilaiset ovat kertoneet tulleensa vain kokeilemaan, mutta ovat olleet tyytyväisiä ja jääneet. On hienoa huomata, miten hyvin tässä työssä pärjää, vaikka ei olisi valmiiksi mikään myyntityyppi.

Sanni Autiorinne Hallintotieteiden yo, myyjä

Musta jokaisen kannattaisi testata myyntihommia vaikka viikon ajan. Vaikka kauppaa ei tulisikaan, takuupalkka on kuitenkin kympin tunti. Mun mielestä tää on oikeastaan tosi kivaa duunia.

Arttu Jauhiainen Musiikkitieteiden yo, myyjä

Työyhteisö on ehdottomasti paras, missä olen ikinä ollut. Täällä saa olla oma itsensä, saa tuoda itseään ja osaamistaan esille ja sitä kautta vastuukin kasvaa. Ja myyntiin liittyvät työtehtävät ovat juuri sitä, mitä haluan tehdä. Aiemmin opiskelin assistentiksi, mutta myyntityössä voin olla itsenäisemmässä roolissa ja vaikuttaa omalla tekemisellä palkkatasoon.

Maria Kankaanpää

Pääsin nopeasti tiimiin mukaan ja olen saanut tästä joukosta elinikäisiä ystäviä. En olisi aluksi uskonut, miten paljon tulisin innostumaan ständimyynnistä! Taustalla on suuri Leijonaliiga yhteisö Suomen eri kaupungeista ja näiden ihmisten myötä elämäni muuttui kertaheitolla hauskemmaksi.

Vivian Virala
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta