facebook tracking
4773822

Tule viettämään unohtumaton kokemus Espanjan Torreviejassa työnteon, auringon ja uuden kulttuurin parissa! Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä osaksi huikeaa tiimiä, jossa kaveria autetaan ja onnistumisista iloitaan yhdessä.

Opit työssäsi uusia taitoja mm. ihmisten kohtaamiseen, tulkitsemiseen sekä neuvottelemiseen ja asiakaspalveluun. Nämä opit eivät varmasti mene hukkaan. Jatkuva tuki ja koulutus varmistavat nopean kehittymisen, joten saat kokea onnistumisen tunteita heti alkumetreiltä lähtien. Työyhteisön hyvä ja positiivinen meininki kannustavat sinua päivittäin parempiin suorituksiin ja sitä kautta todella hyviin ansioihin.

Miksi Espanjaan ja Torreviejaan?

Eikö olisi ihanaa herätä joka aamu auringonpaisteeseen? Espanjan kaunis luonto ja Torreviejan monipuoliset harrastusmahdollisuudet tarjoavat tekemistä työajan ulkopuolella. 

Työpäivän kesto on 6 tuntia, joten sinulle jää myös hyvin aikaa espanjalaiseen elämänmenoon. Työporukkamme Torreviejassa on tiivis, joten seuraa reissuihin ja seikkailuihin löytyy varmasti!

Ilmasto Torreviejassa on mitä mahtavin, aurinkoisia päiviä on vuodessa yli 300 ja vesisateita vain harvoin. Vieressä sijaitsevat suolajärvet tekevät ilmastosta myös todella terveellisen. Suomea huomattavasti rennompi elämänrytmi vie mukanaan ja Espanjan kieli on helppo oppia arkielämässä.

woman sitting on beach shore during daytime.jpg

Tutustu toimistoomme webinaarin välityksellä! 

 

Asuminen ja eläminen

Asuntojen hinnat ja vuokrat ovat Costa Blancalla ja Torreviejassa edullisia muuhun Espanjaan verrattuna. 

Esimerkiksi Fuengirolan vuokratasoon verrattuna asuntojen vuokrat ovat jopa 30-35 % edullisemmat, tämä tarkoittaa vuodessa useiden satojen eurojen säästöä. Alueella on tarjolla paljon kalustettuja vuokra-asuntoja joten sinne muuttaminen on hyvinkin helppoa. 

Suomenkielisiä asumisen palveluita alueella löytyy paljon mm. asunnonvälityksessä, pankeissa ja asianhoitotoimistoissa. Alueella toimii myös skandinaavinen koulu.

Torrevieja ja Costa Blanca - miellyttävässä ilmastossa

Costa Blancan ilmasto eroaa esimerkiksi Costa Del Solista ympärivuotisella lempeydellään. Costa Blancalla talvi on lämpimämpi ja sademäärät huomattavasti vähäisempiä kuin etelä-Espanjan rannikolla. WHO:n mukaan Costa Blancalla ja Torreviejassa on yksi maailman terveellisimmistä ilmastoista. Tähän vaikuttaa meri, maaston muodot ja erityisesti laajat suolajärvet. Costa Blancalla on keskimäärin yli 320 aurinkoista päivää vuodessa. Keskikesällä päivälämpötilat ovat rannikkoilmaston takia kuitenkin kohtuulliset n. +32 C.

aerial photo of body of water beside brown dirt.jpg

Harrastusmahdollisuuksia kenelle tahansa

Harrastaminen Torreviejassa ja Costa Blancalla on helppoa. Etäisyydet eri paikkoihin ovat lyhyitä ja liikkuminen helppoa. Aluetta ympäröivät vuoret ja luonnonpuistot ovat miltei takapihallasi. Siellä voi retkeillä, polkujuosta tai -pyöräillä tai haastaa itsensä extreme-urheilussa. 

Vain kivenheiton päässä Torreviejasta sijaitsee myös kaksi suolajärveä, jotka nekin lumoavat luonnollaan. Toisella puolella avautuva Välimeri tarjoaa puolestaan useita merellisiä mahdollisuuksia surffauksesta snorklailuun tai sukeltamiseen. Puhumattakaan hiekkarannoista, joita Costa Blancan alueella on useita. Torreviejassa on erilaisia harrastusryhmiä ja yksin harrastaminen mm. lenkkeily on hyvinkin turvallista.

gray and blue Open signage.jpg

Vapaa-aika

Vapaa-ajalle alue tarjoaa paljon virikkeitä. Costa Blancalla on erittäin paljon säännöllisiä markkinoita joihin paikalliset tuottajat toimittavat omia raaka-aineitaan ja valmistamiaan tuotteita. Costa Blancalla onkin harvinaisen paljon paikallisten viljelijöiden luomutiloja. 

Kauppoja ja palveluita alueella on paljon. Pieniä paikallisia yrittäjiä yrittäjiä päivittäistavarakaupoista vaateliikkeisiin riittää jokaiseen makuun. Tuoreen lihan voi hakea lihakaupasta, ruokaan tarvittavat kasvikset markkinoilta tai vihannes kaupasta. Aamukahvin voit poimia kulman kahvilasta työmatkalla ja tuoreet leivät leipomosta. Lähellä on myös isoja ostoskeskuksia. Puolen tunnin ajomatkan päässä Murciassa on välimeren alueen suurin kauppakeskus. 

Palveluiden käyttö on myös erityisen edullista ja kohtuullista korvausta vastaan saa niin kauneudenhoitopalveluita kuin kotisiivouksen.

Viihdettä ja kulttuuria alueelta ei puutu. Torreviejassa ja sen ympäristössä on useita museoita ja kulttuuritapahtumia taidenäyttelyistä konsertteihin. Yöelämä Torreviejassa on moninaista ja esimerkiksi Espanjan huippu-DJt käyvät usein alueen klubeilla soittamassa.

brown concrete building under blue sky during daytime.jpg

Kaikki on lähellä

Torreviejasta on noin tunnin lentomatka Barcelonaan ja meno-paluu maksaa noin sata euroa. Mallorcalle ja muualle Baleaareille lentää alle tunnissa alle satasella. Lähialueilla noin tunnin päässä ovat kaupungit kuten Alicante, Murcia, Cartagena, Elche, Benidorm. Hieman etäämpänä, muutaman tunnin ajomatka, ovat muun muassa Valencia, Granada ja Sierra Nevadan vuoristo, jossa talvella pääsee laskettelemaan.

Miten pääsen Torreviejaan?

Kun sinut on valittu tehtävään, me avustamme sinua kaikissa käytännön järjestelyissä, matkasta asunnon hankkimiseen. Varsinainen työ alkaa kuuden viikon mittaisella koulutus- ja perehdytysjaksolla Torreviejan toimistolla. Meillä on laaja paikallinen kontaktiverkosto, joten asunnon vuokraaminenkin onnistuu kätevästi suomeksi. Autamme sinua myös pääsemään kiinni paikalliseen arkeen tarjoamallamme Espanjan kielikoululla sekä viikottaisilla aktiviteeteilla työkavereiden kesken.

Sateentekijöitä Espanjassa

Silja totetuttaa Torreviejassa pitkäaikaista unelmaansa

27-vuotias Silja Korteniemi muutti Torreviejaan marraskuun alussa. Työskentely ulkomailla on ollut hänen pitkäaikainen haaveensa, joka toteutui Rainmakerin avattua toimiston Toreviejaan. “Viimeiset pari vuotta olin haaveillut siitä, että muuttaisin ulkomaille ja juurikin Espanjaan. Halusin nähdä muutakin elämää kuin mihin olin Suomessa tottunut”, Silja kertoo.Silja (1).jpg
Päätyminen Rainmakerillle oli Siljalle monien sattumien summa. Parin äitiyslomalla ja hoitovapaalla vietetyn vuoden jälkeen hän päätti hakea töihin Rainmakerille veljensä ja kaverinsa suosituksesta. Muutto Torreviejaan on osoittautunut Siljalle täysosumaksi.

“Olen niin onnellinen täällä. Parasta täällä on tämä lämpö, lapsenkin kanssa on paljon helpompaa, kun ei tarvitse pukea toppavaatteita talvella”, Silja huokaa.

Siljan puheesta paistaa tyytyväisyys nykyiseen elämäntilanteeseen Espanjassa. Niinpä  paluu Suomeen ei ole ainakaan lähikuukausina ajankohtaista.

Joel hakee myyntityöstä potkua jatko-opiskeluihinsa

Kaverien muutto Torreviejaan sai 21-vuotiaan Joel Sundströmin hakeutumaan välivuotta viettäessään Rainmakerille. “Meininki näytti hyvältä, joten aloin itsekin miettiä, olisiko minustakin myyntityöhön.” Joel onkin osoittautunut heti alusta alkaen varsinaiseksi myyntitykiksi. Tämä näkyy luonnollisesti myös ansioitasossa. “Palkka on hyvä ja täällä Espanjassa hintataso on matala”, usein mittariautolla töihin hurauttava Joel vinkkaa.Joel.jpg

Hyvä fiilis näkyy ja tuntuu toimistolla. “Monet meistä asuvat samoissa kimppakämpissä ja päätämme usein työpäivän istuskellen parikin tuntia toimiston sohvilla. On vähän sellainen tunne, että vaan hengailemme täällä hyvällä kaveriporukalla.”

Joelin tulevaisuuden suunnitelmat ovat selkeät. “Haen keväällä korkeakouluopintoihin lukemaan kauppatieteitä tai yhteiskuntatieteitä. Tähtäin on opiskeluissa, mutta aion jatkaa töitä Rainmakerilla kesän ja mahdollisesti opiskeluiden ohella. Ja jos kävisi niin, etten pääse kouluun, ei olisi ihme vaikka olisin ensi talvenkin täällä Torreviejassa”, Joel pohtii.

Mira opetteli myyjäksi Rainmakerilla

Mira Tiilikainen on Espanjassa jo toista reissuaan. Tradenomiopiskeluihin liittyvä työharjoittelu Torreviejassa jätti syvän kaipuun paikkakunnalle. Paluu Torreviejaan koitti käytännössä välittömästi tradenomin papereiden saannin jälkeen keväällä 2018. “Olin kesätyössä paikallisessa ravintolassa kolmen euron tuntipalkalla ja espanjalaisella työehtosopimuksella. Se oli aika rankkaa”, hän muistelee ja kertoo nykyisen palkkatasonsa olevan selvästi korkeampi.

Mira.jpg

Sosiaalisena ihmisenä Mira löysi kesätyönsä aikana uusia ystäviä ja tutustui Rainmakerilla työskennelleeseen Saaraan. Saara houkutteli Miran työkaverikseen.

 

“Puhelintyö oli alkuun vähän haastavaa. Oman tyylin löytymiseen meni jonkin aikaa, kun olin kuitenkin ollut asiakaspalvelija enkä myyjä. Vähitellen tämä myynti alkaa sujua”, Mira kertoo.

Mikä Espanjassa sitten kiehtoo?

“Tämä elämäntyyli on täällä niin rento. Saan auringosta energiaa joka päivä, rakastan tätä  ilmastoa ja ihmiset ovat aivan mahtavan pirtsakoita. Ja meillä Rainmakerilla on täällä aivan mahtava työporukka, joka tsemppaa vaikka olisi välillä huonokin päivä”, Mira toteaa.

Avoimet työpaikat
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta