facebook tracking

Työnteko Espanjan Torreviejassa

Tule viettämään unohtumaton kokemus Espanjassa työnteon, auringon ja uuden kulttuurin parissa! Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä osaksi huikeaa myyntitiimiä, jossa kaveria autetaan ja onnistumisista iloitaan yhdessä. Työssäsi kontaktoit suomalaisia asiakkaita puhelimitse ja tarjoat heille parhaiten sopivat ratkaisut. 

Opit työssäsi uusia taitoja mm. ihmisten kohtaamiseen, tulkitsemiseen sekä neuvottelemiseen ja asiakaspalveluun. Nämä opit eivät varmasti mene hukkaan. Jatkuva tuki ja koulutus varmistavat nopean kehittymisen, joten saat kokea onnistumisen tunteita heti alkumetreiltä lähtien. Työyhteisön hyvä ja positiivinen meininki kannustavat sinua päivittäin parempiin suorituksiin ja sitä kautta todella hyviin ansioihin.

Miksi Espanjaan?

Eikö olisi ihanaa herätä joka aamu auringonpaisteeseen? Espanjan kaunis luonto ja Torreviejan monipuoliset harrastusmahdollisuudet tarjoavat tekemistä työajan ulkopuolella. 

Työpäivän kesto on 6 tuntia, joten sinulle jää myös hyvin aikaa espanjalaiseen elämänmenoon. Työporukkamme Torreviejassa on tiivis, joten seuraa reissuihin ja seikkailuihin löytyy varmasti!

Ilmasto Torreviejassa on mitä mahtavin, aurinkoisia päiviä on vuodessa yli 300 ja vesisateita vain harvoin. Vieressä sijaitsevat suolajärvet tekevät ilmastosta myös todella terveellisen. Suomea huomattavasti rennompi elämänrytmi vie mukanaan ja Espanjan kieli on helppo oppia arkielämässä.

 

Miten pääsen Torreviejaan?

Kun sinut on valittu tehtävään, me avustamme sinua kaikissa käytännön järjestelyissä, matkasta asunnon hankkimiseen. Varsinainen työ alkaa kuuden viikon mittaisella koulutus- ja perehdytysjaksolla Torreviejan toimistolla. Meillä on laaja paikallinen kontaktiverkosto, joten asunnon vuokraaminenkin onnistuu kätevästi suomeksi. Autamme sinua myös pääsemään kiinni paikalliseen arkeen tarjoamallamme Espanjan kielikoululla sekä viikottaisilla aktiviteeteilla työkavereiden kesken.

Sateentekijöitä Espanjassa

Silja totetuttaa Torreviejassa pitkäaikaista unelmaansa

27-vuotias Silja Korteniemi muutti Torreviejaan marraskuun alussa. Työskentely ulkomailla on ollut hänen pitkäaikainen haaveensa, joka toteutui Rainmakerin avattua toimiston Toreviejaan. “Viimeiset pari vuotta olin haaveillut siitä, että muuttaisin ulkomaille ja juurikin Espanjaan. Halusin nähdä muutakin elämää kuin mihin olin Suomessa tottunut”, Silja kertoo.Silja (1).jpg
Päätyminen Rainmakerillle oli Siljalle monien sattumien summa. Parin äitiyslomalla ja hoitovapaalla vietetyn vuoden jälkeen hän päätti hakea töihin Rainmakerille veljensä ja kaverinsa suosituksesta. Muutto Torreviejaan on osoittautunut Siljalle täysosumaksi.

“Olen niin onnellinen täällä. Parasta täällä on tämä lämpö, lapsenkin kanssa on paljon helpompaa, kun ei tarvitse pukea toppavaatteita talvella”, Silja huokaa.

Siljan puheesta paistaa tyytyväisyys nykyiseen elämäntilanteeseen Espanjassa. Niinpä  paluu Suomeen ei ole ainakaan lähikuukausina ajankohtaista.

Joel hakee myyntityöstä potkua jatko-opiskeluihinsa

Kaverien muutto Torreviejaan sai 21-vuotiaan Joel Sundströmin hakeutumaan välivuotta viettäessään Rainmakerille. “Meininki näytti hyvältä, joten aloin itsekin miettiä, olisiko minustakin myyntityöhön.” Joel onkin osoittautunut heti alusta alkaen varsinaiseksi myyntitykiksi. Tämä näkyy luonnollisesti myös ansioitasossa. “Palkka on hyvä ja täällä Espanjassa hintataso on matala”, usein mittariautolla töihin hurauttava Joel vinkkaa.Joel.jpg

Hyvä fiilis näkyy ja tuntuu toimistolla. “Monet meistä asuvat samoissa kimppakämpissä ja päätämme usein työpäivän istuskellen parikin tuntia toimiston sohvilla. On vähän sellainen tunne, että vaan hengailemme täällä hyvällä kaveriporukalla.”

Joelin tulevaisuuden suunnitelmat ovat selkeät. “Haen keväällä korkeakouluopintoihin lukemaan kauppatieteitä tai yhteiskuntatieteitä. Tähtäin on opiskeluissa, mutta aion jatkaa töitä Rainmakerilla kesän ja mahdollisesti opiskeluiden ohella. Ja jos kävisi niin, etten pääse kouluun, ei olisi ihme vaikka olisin ensi talvenkin täällä Torreviejassa”, Joel pohtii.

Mira opetteli myyjäksi Rainmakerilla

Mira Tiilikainen on Espanjassa jo toista reissuaan. Tradenomiopiskeluihin liittyvä työharjoittelu Torreviejassa jätti syvän kaipuun paikkakunnalle. Paluu Torreviejaan koitti käytännössä välittömästi tradenomin papereiden saannin jälkeen keväällä 2018. “Olin kesätyössä paikallisessa ravintolassa kolmen euron tuntipalkalla ja espanjalaisella työehtosopimuksella. Se oli aika rankkaa”, hän muistelee ja kertoo nykyisen palkkatasonsa olevan selvästi korkeampi.

Mira.jpg

Sosiaalisena ihmisenä Mira löysi kesätyönsä aikana uusia ystäviä ja tutustui Rainmakerilla työskennelleeseen Saaraan. Saara houkutteli Miran työkaverikseen.

 

“Puhelintyö oli alkuun vähän haastavaa. Oman tyylin löytymiseen meni jonkin aikaa, kun olin kuitenkin ollut asiakaspalvelija enkä myyjä. Vähitellen tämä myynti alkaa sujua”, Mira kertoo.

Mikä Espanjassa sitten kiehtoo?

“Tämä elämäntyyli on täällä niin rento. Saan auringosta energiaa joka päivä, rakastan tätä  ilmastoa ja ihmiset ovat aivan mahtavan pirtsakoita. Ja meillä Rainmakerilla on täällä aivan mahtava työporukka, joka tsemppaa vaikka olisi välillä huonokin päivä”, Mira toteaa.

Avoimet työpaikat
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta