facebook tracking

Tervetuloa Torreviejaan, myynti- ja asiakaspalvelutöitä tarjolla Espanjan auringon alla.

Rainmaker Torreviejassa

Torreviejan toimistolla työskentelee noin 40 ihmisen huipputiimi. Olemme yhteen hiileen puhaltava tiimi, jossa autamme toisiamme onnistumaan. Kehitämme aktiivisesti työyhteisöämme niin, että jokaisella on mahdollisuus osallistua työympäristömme jatkuvaan parantamiseen. Tiimistämme löytyy myynnin kokeneita konkareita, sekä tuoreeltaan alalla aloittaneita. Jokainen tuo työyhteisöön oman mausteensa! Uusista työkavereistasi saat varmasti apua niin Espanjan kulttuuriin sopeutumisessa, myyntityössä onnistumiseen, kuin myös hyvää seuraa sekä työajalle että vapaalle.

 

Toimistollamme on viihtyisät ja valoisat tilat Torreviejan keskustan tuntumassa, aivan meren rannassa. Keskeinen sijainti mahdollistaa lyhyen työmatkan ja lähellä olevat keskustan palvelut. Työpäivän taukojen aikana voit nauttia auringosta ja kauniista maisemista toimistomme pihalla.

Tule viettämään unohtumaton kokemus Espanjan Torreviejassa työnteon, auringon ja uuden kulttuurin parissa! Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä osaksi huikeaa tiimiä, jossa kaveria autetaan ja onnistumisista iloitaan yhdessä.

Avoimet työpaikat Torreviejassa

Torreviejassa voit työskennellä Rainmaker-urasi aikana erilaisissa myynnin ja asiakaspalvelun tehtävissä. Arvostamme elämänkokemuksesta ja ihmisten parissa työskentelystä syntyneitä keskustelun ja kuuntelemisen taitoja, ahkeruutta, vastuullisuutta sekä intoa oppia uutta myynnin ja asiakaspalvelutyön saralla.

Jatkuva tuki ja koulutus varmistavat nopean kehittymisen, joten saat kokea onnistumisen tunteita heti alkumetreiltä lähtien. Työyhteisön hyvä ja positiivinen meininki kannustavat sinua päivittäin parempiin suorituksiin ja sitä kautta todella hyviin ansioihin.

Kuluttajamyynnin tehtävissä otat puhelimitse yhteyttä suomalaisiin kuluttajiin asiakasyrityksemme puolesta. Käymme aktiivista keskustelua ihmisten tarpeista, tarjoamme asiakkaidemme tuotteita ja palveluita ja etsimme asiakkaalle aidosti parhaat ratkaisut. Yritysmyynnin tehtävissä kontaktoit asiakkaamme nimissä yrityspäättäjiä. Pyrimme löytämään yrityksistä oikeat ostopäätöksiä tekevät henkilöt ja tarjoamme heille ratkaisuja, jotka tuovat lisäarvoa juuri heidän yritykselleen. Yritysmyynnin tehtävissä aikaisempi myyntikokemus on hyödyksi ja voitkin edetä meillä näihin tehtäviin, kun olet saanut onnistumisia myyntityöstä.

Myynnillisessä asiakaspalvelussa vastaanotamme puhelimitse ja chatin kautta asiakasyhteydenottoja. Autamme asiakkaita heidän kysymyksissään. Kartoitamme ja tarjoamme myös asiakasyrityksemme tuotteita myyntitavoitteellisesti.

Työpäivän kesto on 6 tuntia, joten sinulle jää myös hyvin aikaa espanjalaiseen elämänmenoon. Työporukkamme Torreviejassa on tiivis, joten seuraa reissuihin ja seikkailuihin löytyy varmasti!

Voit hakea suoraan avoimia tehtäviämme tai vapaamuotoisen hakemuksen jättämällä katsotaan yhdessä, mikä tehtävä sopisi juuri sinulla!

Torreviejassa teemme yhteistyötä muun muassa näiden kumppaneiden kanssa:

fortum_HS.jpg

Telia_Primary_Logo_RGB.png


Espanjaan muuttaminen

Espanjaan töihin lähtemisessä tärkeintä on uskaltaa tehdä päätös ja aloittaa selvittäminen järjestelyistä. Me neuvomme mielellämme ja järjestämme työntekijän apuna Espanjassa työskentelyyn liittyvät viranomaisasiat, eli NIE-numeron ja sosiaaliturvanumeron. Lisätietoa meidän työpaikoista, Espanjaan muuttamisesta ja täällä työskentelystä voit katsoa webinaaristamme tai ohessa olevasta materiaalipaketista.

Lataa tästä Tervetuloa Torreviejaan infopaketti!

Sateentekijät Torreviejassa

Tanja on työskennellyt Espanjassa nyt noin vuoden. Myyntiuransa hän aloitti sänkönmyynnin parista ja nyt vuorossa on yritysmyynti uudessa asiakkuudessa.

Tanja Tapanila

Kirsi on työskennellyt Espanjassa jo useamman vuoden ajan. Kokemusta on kertynyt mm. Helsingin Sanomien kuluttajamyynnistä ja jatkossa Kirsi tulee rekrytoimaan Torreviejaan lisää uusia kollegoja.

Kirsi Lemettinen

Asuminen ja eläminen

Asuntojen hinnat ja vuokrat ovat Costa Blancalla ja Torreviejassa edullisia muuhun Espanjaan verrattuna. 

Esimerkiksi Fuengirolan vuokratasoon verrattuna asuntojen vuokrat ovat jopa 30-35 % edullisemmat, tämä tarkoittaa vuodessa useiden satojen eurojen säästöä. Alueella on tarjolla paljon kalustettuja vuokra-asuntoja joten sinne muuttaminen on hyvinkin helppoa. 

Suomenkielisiä asumisen palveluita alueella löytyy paljon mm. asunnonvälityksessä, pankeissa ja asianhoitotoimistoissa. Alueella toimii myös skandinaavinen koulu.

Vapaa-aika

Vapaa-ajalle alue tarjoaa paljon virikkeitä. Costa Blancalla on erittäin paljon säännöllisiä markkinoita joihin paikalliset tuottajat toimittavat omia raaka-aineitaan ja valmistamiaan tuotteita. Costa Blancalla onkin harvinaisen paljon paikallisten viljelijöiden luomutiloja. 

Kauppoja ja palveluita alueella on paljon. Pieniä paikallisia yrittäjiä yrittäjiä päivittäistavarakaupoista vaateliikkeisiin riittää jokaiseen makuun. Tuoreen lihan voi hakea lihakaupasta, ruokaan tarvittavat kasvikset markkinoilta tai vihannes kaupasta. Aamukahvin voit poimia kulman kahvilasta työmatkalla ja tuoreet leivät leipomosta. Lähellä on myös isoja ostoskeskuksia. Puolen tunnin ajomatkan päässä Murciassa on välimeren alueen suurin kauppakeskus. 

Palveluiden käyttö on myös erityisen edullista ja kohtuullista korvausta vastaan saa niin kauneudenhoitopalveluita kuin kotisiivouksen.

Viihdettä ja kulttuuria alueelta ei puutu. Torreviejassa ja sen ympäristössä on useita museoita ja kulttuuritapahtumia taidenäyttelyistä konsertteihin. Yöelämä Torreviejassa on moninaista ja esimerkiksi Espanjan huippu-DJt käyvät usein alueen klubeilla soittamassa.

brown concrete building under blue sky during daytime.jpg

Kaikki on lähellä

Torreviejasta on noin tunnin lentomatka Barcelonaan ja meno-paluu maksaa noin sata euroa. Mallorcalle ja muualle Baleaareille lentää alle tunnissa alle satasella. Lähialueilla noin tunnin päässä ovat kaupungit kuten Alicante, Murcia, Cartagena, Elche, Benidorm. Hieman etäämpänä, muutaman tunnin ajomatka, ovat muun muassa Valencia, Granada ja Sierra Nevadan vuoristo, jossa talvella pääsee laskettelemaan.

Miten pääsen Torreviejaan?

Kun sinut on valittu tehtävään, me avustamme sinua kaikissa käytännön järjestelyissä, matkasta asunnon hankkimiseen. Varsinainen työ alkaa kuuden viikon mittaisella koulutus- ja perehdytysjaksolla Torreviejan toimistolla. Meillä on laaja paikallinen kontaktiverkosto, joten asunnon vuokraaminenkin onnistuu kätevästi suomeksi. Autamme sinua myös pääsemään kiinni paikalliseen arkeen tarjoamallamme Espanjan kielikoululla sekä viikottaisilla aktiviteeteilla työkavereiden kesken.

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta