facebook tracking

Töitä oikeasti aikuisille

Työelämä on täynnä energiaa, hormoneja ja kilpailua. Tähän olemme jo tottuneet, mutta mitä se heille, jotka eivät enää tähän kerhoon kuulu? He, joille koulutusta ei aikoinaan kertynyt kun piti perhettä perustaa tai he, joiden koulutus ei enää vuonna 2021 herätä kysyntää? He kysyvät oikeutetusti, eikö vanhanaikainen ahkeruus enää riitä? Heidän arjessaan keski-ikä on työmarkkinoilla kuin peruutettu viisumi.

Me haluamme muuttaa tämän! Keski-ikä on uusi mahdollisuus, johon toivomme yhä useamman tarttuvan.

 

Katso avoimet työpaikkamme

Mistä tässä oikein on kyse?

Rainmaker on yrityksenä vielä nuorukainen. Tänä vuonna 22 vuotta. olemme kuitenkin riittävän vanhoja ymmärtämään, että vaikka nuoret ovatkin meille erittäin tärkeitä, he eivät ole kaikki. Tarvitsemme aikuisia ihmisiä sekä meidän itsemme, mutta myös muiden työntekijöidemme ja asiakkaidemme vuoksi. Me tulemme keskittämään voimavarojamme siihen, että myös varttuneemmat ihmiset voivat hakeutua myynti-ja asiakaspalvelu töihin pelkäämättä, että ikä on rasite. Pelkäämättä, että nuoruus ja notkeus on vaatimus. Pelkäämättä, että työnhaku on taistelu.

Keski-ikäinen ihmisestä oppinut. Hän on valmis ymmärtämään toista ihmistä. Ei liene kenellekään yllätys, että myynnin-ja asiakaspalvelun töissä toisen ihmisen ymmärtäminen on avain menestykseen. Halu ja kyky kommunikoida ihmisten kanssa antaakeski-ikäiselle ihmiselle oivat eväät näissä töissä pärjäämiseen. Niin hassulta kun se kuulostaakin, niin ikä avittaa ammattitaitoa. Keski-ikäinen, aikuinen ihminen ymmärtää tarpeita. Aikuinen ymmärtää myös murheita. Tarpeita on tyydytetty ja murheita murehdittu. Kokemus välittyy ja vaikuttaa.

Mikä sai Kirsin vaihtamaan hoitoalan myyntitöihin? Kirsi kertoo, mistä ajatus muutokseen lähti ja miksi se on ollut hänelle juuri oikea ratkaisu. Videolla Kirsi myös murtaa ajatukset siitä, mitä puhelinmyynnin ajatellaan olevan.

Tanja vaihtoi päiväkotimaailman myyntiin, kun pojan jalkapalloharrastus vei kohti Espanjaa. Työksi ei löytynyt mitään muuta sopivaan kuin puhelinmyynti. Onneksi Tanjan oletus *&%#4 puhelinmyyjistä on työn myötä muuttunut! Katso videolta Tanjan tarina.

Luo itsellesi profiili niin etsimme sinulle sopivan paikan

Töitä oikeasti aikuisille löydät tästä:

Työssä onnistuu kuuntelemalla ja olemalla tuntosarvet kohollaan. Rohkeasti kannattaa tulla kokeilemaan.

Riitta Kuru, Jyväskylä

Meillä pystyy myös talon sisällä etenemään uralla, se on iso vahvuus.

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta