Etsitään alanvaihtajia tositarkoituksella

Töitä oikeasti aikuisille

Mistä tässä oikein on kyse?

 • Me haluamme muuttaa tämän, sillä keski-ikä ei ole sama kuin “parasta ennen” -merkintä! Uudet mahdollisuudet eivät katso ikää, eivätkä suunnanmuutokset ole vain nuorten etuoikeus. Vaikka Rainmaker on yrityksenä vielä nuorukainen - tänä vuonna 22 vuotta - olemme riittävän vanhoja ymmärtämään jotain työelämästä. Ymmärrämme, ettei nuoruus ole kaikki kaikessa, vaikka sekin ikäryhmä on meille erittäin tärkeä. Tarvitsemme kuitenkin aikuisia ihmisiä sekä meidän itsemme että muiden työntekijöidemme ja asiakkaidemme vuoksi.

 • Kokemusta kertyy muualtakin kuin koulusta. Keski-iässä monella on jo parempi ihmistuntemus, jonka myötä on helpompi ymmärtää toisia ihmisiä. Ei liene kenellekään yllätys, että myynnin-ja asiakaspalvelun töissä nämä taidot ovat avain menestykseen. Halu ja kyky kommunikoida ihmisten kanssa antaa oivat eväät näissä töissä pärjäämiseen. Ikä auttaa ammattitaitoa, kokonaisuuksien hallintaa ja asioiden sisäistämiskykyä. Aikuinen ihminen ymmärtää tarpeita, mutta myös murheita - koska niistä on matkan varrelta paljon kokemusta.

 • Mikä sai Kirsin vaihtamaan hoitoalan myyntitöihin? Kirsi kertoo, mistä ajatus muutokseen lähti ja miksi se on ollut hänelle juuri oikea ratkaisu. Videolla Kirsi myös murtaa ajatukset siitä, mitä puhelinmyynnin ajatellaan olevan.

 • Tanja vaihtoi päiväkotimaailman myyntiin, kun pojan jalkapalloharrastus vei kohti Espanjaa. Työksi ei löytynyt mitään muuta sopivaan kuin puhelinmyynti. Onneksi Tanjan oletus *&%#4 puhelinmyyjistä on työn myötä muuttunut! Katso videolta Tanjan tarina.

 • Työssä onnistuu kuuntelemalla ja olemalla tuntosarvet kohollaan. Rohkeasti kannattaa tulla kokeilemaan.

  Riitta Kuru, Jyväskylä

 • Meillä pystyy myös talon sisällä etenemään uralla, se on iso vahvuus.

  Ulla Rantonen, Jyväskylä

 • Vaikka en ole välttämättä syntynyt myyjäksi, on myynnistä tullut minulle uusi ura. Eniten minut yllätti se, että myyntityö on pääsääntöisesti keskustelua asiakkaan kanssa ja sen osaa ihan jokainen.

  Elina Tikkala, Jyväskylä