facebook tracking

Kasvokkain myynti

Täältä voit hakea töihin kaikkiin meidän PK-seudun tehtäviimme, kätevästi samalla kertaa!

Yksi hakemus - nämä brändit!

LUE LISÄÄ JA HAE!

Tarjoamme myynnin työpaikkoja, jotka sopivat erilaisiin elämän tilanteisiin: siihen, jossa jonkun isomman urahaaveen toteuttaminen edellyttää kokemuksen kerryttämistä, siihen, jossa tarvitaan ensisijaisesti rahaa, ja myös siihen, jossa työtä haetaan - no, koska ihmisellä nyt pitää joku työ olla.

Ihmisten kohtaaminen on erityisosaamistamme ja mielestämme kasvokkain myynti puolestaan on kohtaamis- ja myyntityön kuningaslaji. 

 

Fortum Leijonaliiga

Tavoitteellisia kohtaamisia, laadukasta tekemistä ja  yhteenkuuluvuuden tunnetta jonka voi vain liigassa itse kokea.


Leijonaliiga on mainio mahdollisuus kasvattaa omaa osaamista ja ansaita hyvää palkkaa.  Aiempaa kokemusta tai näyttöjä myynti tai -kohtaamistyöstä ei välttämättä tarvitse olla koska, taidot opitaan liigassa.

Lisää: https://www.facebook.com/Leijonaliiga/

 

Helsingin Sanomat

Asiakkaiden palvelua ja myyntityötä, jossa pääsee tarjoamaan markkinoiden johtavia tuotteita, jotka näkyvät, kuuluvat ja herättävät tunteita! 

Aikaisempaa kokemusta myynnistä et välttämättä tässä tarvitse, sillä me perehdytämme sinut työhön.

 

Telia

Telialla asiakkaita pääsee kohtaamaan Telian myyntiosastoilla, jossa myytävinä tuotteina ovat Telian puhelin- ja laajakaistaliittymät ja TV-palvelut. 

Myyjän tehtävään et välttämättä tarvitse aiempaa myyntikokemusta. Tarvitset vain halun menestyä, me annamme sinulle muut onnistumisen työkalut. Erinomainen työpaikka sinulle, joka pidät tavoitteellisesta työstä kannustavassa porukassa ja halut pysyä kehityksessä mukana.


Innostuitko? Klikkaa alta lisätietoa ja hae mukaan!​​

DNA Myymälä

DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work -tutkimuksen suurten työpaikkojen sarjassa vuonna 2019.

DNA Myymälässä pääsee vastaamaan DNA:n tuotteiden myynnistä, esillepanosta ja myymälän siisteydestä. Myymälässä sinun tehtäväsi on välittää mutkatonta palveluasennetta, tehokkuutta ja mieleenpainuvaa asiakaskokemusta.

LUE LISÄÄ JA HAE!

 

 

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta